#JoNoSócNeutral

 

PAULA MATEO.

En una petita xabola a la platja, la família Carrar viu com pot en el context de la Guerra Civil. Teresa, la germana gran, en un intent de protegir la seva família després de la mort del pare durant la insurrecció d’Oviedo, opta per mantenir-se neutral. Un dels germans ha sortit a pescar i l’altre el vigila des de la finestra mentre a la ràdio es poden sentir els discursos de Franco, així com altres talls sobre diferents conflictes bèl·lics recents.

Fusells, basat en l’obra de Bertol Brecht Els fusells de la senyora Carrar, es representa a l’Almeria Teatre del 3 de febrer al 13 de març i mostra que tant a la Guerra Civil com en qualsevol situació no es pot ser neutral, ja que això mateix ja és posicionar-se d’alguna manera. En aquest sentit, la neutralitat de la Teresa significa no lluitar per la República, deixar que el bàndol insurrecte avanci i això acaba sent qüestionat per la resta de personatges.

image
D’esquerra a dreta, els actors Jordi Llovet i Jaume Madaula interpretant respectivament al mossèn i a Pedro. TIMEOUT

Dirigida per Daniel J. Meyer i interpretada per Cristina Arenas (Teresa), Quim Àvila (Josep), Jaume Madaula (Pedro), Jordi Llovet (ferit/mossèn), i Georgina Latre (Manuela/Sra.Pérez), Fusells és una obra que diu molt de la Guerra Civil però on el que realment importa és fer reflexionar al públic sobre la neutralitat i les seves últimes conseqüències. “I és que hi ha moments a la història en què no es pot ser neutral”.

 

Per a més informació: http://bit.ly/1T4mIVg

 

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s